Inden dette forløb med WBC/OFT hos Flemming og Lasse, var jeg meget præget af min PTSD.

Jeg magtede ikke rigtig af stå ud af min seng, og fik generelt ikke noget ud af min hverdag. Min selvtillid være ikke eksisterende, og var meget træt altid. Og min vægt var nede på 51 kg ca. inden jeg startede på dette forløb.

Efter starten af dette træning forløb, jeg har først og fremmest blivet meget sundere, har taget over 15 kg. på igen. Min selvtillid er tilbage og er glad for at stå op hver morgen, og  glæder mig meget til de dage hvor vi skal træne.

Jeg er generelt meget gladere i hverdagen og ser tingene fra en anden vinkel en før hvilket hjælper mig rigtig meget til ikke at blive negativ over små ting mere. 

Det har givet mig meget mere mod på at komme ud blandt folk, og bliver ikke så nemt påvirket af det mere.

 

Så alt i alt har dette forløb været så godt for mig, at jeg her for en lille måneds tid siden, fandt sammen med moren til vores fælles søn igen.

Og vi har nu startet på en frisk, og der har dette træning forløb været en stor del af grunde til det kunne lade sig gøre, da jeg som sagt er blevet en meget gladere mand, der kan overskue mange flere ting i hverdagen jeg er blevet meget gladere og positiv, og jeg vil påstå at dette ikke kunne havde lade sig gøre uden den positive træning med Flemming og mine med veteraner, der træner sammen.

Det har igen givet mig endnu mere mod på livet, og kan nu se mig selv i fremtiden uden alt det negative som en PTSD tager mig sig.

 

Ikke sagt jeg har stadig dagen hvor den påvirker mig. men nedturen er meget meget kortere og kommer slet ikke så dybt ned at jeg ikke kan overskue at stå op igen.

 

Flemming er en super støtte i vores træning, han er altid i godt humør selv om jeg/vi kan komme og være lidt trætte eller negative. Han hjælper os på vores niveu og meget med vores, hver især skavanker, og det er generelt super godt at komme til træning, det giver et pusterum hvor jeg føler mig velkommen.

 

Så jeg glæder mig inderligt til at forstætte dette store fremskridt træningsforløbet har givet mig, da der stadig er lidt vej endnu efter 8 år med PTSD´en det har været en kæmpe hjælp og givet med en stor glæde for livet igen.

 

Med venlig hilsen

//Anders s. Foermose