Dette er Henriette's egen beretning om et ekstra skub i en stilstående træning og at en smertende skulder ikke skal gøre ondt hele livet! Henriette nåede på bare 10 træninger at få styr på sin skulder og få et meget bedre indblik i hendes egen træning - både hvordan og hvor hårdt!

Henriette fik styr på sin skulder

Træning i LOOP Odense – Maskinbaseret cirkeltræning

Vi udfører Personlig Træning i Wholebodychallenge og vores mange års erfaring med træning, skader og mennesker har gjort os meget kræsne i valget af træningsmetoder og meget fokuserede på at en træning bør være både effektiv og sikker.

LOOP cirkeltræning giver en fremragende kombination af både sikkerhed og effekt, hvor du sparer tid ved at udføre kombineret styrketræning og konditionstræning ved at udføre to cirkler på kun 24 minutter.

Det lyder simpelt – og det kan det være – men som al anden træning, så kan du gå i stå, eller du kan bruge meget tid på samme niveau. Led, muskulatur og kondition skal have en vis belastning for at udvikle sig, ellers er udbyttet af træningen for lille.

Herunder kan du læse en lille forløbsberetning fra Henriette Voigt, der gennemførte et 10 ugers forløb med en ugentlig træning.

 

Forløbsberetning fra Henriette Voigt:

Jeg har trænet hos LOOP Odense de sidste 3 år og altid fundet det tilfredsstillende, at blive rørt og få sved på panden på kort tid.

Dog begyndte jeg for ½ års tid siden at miste lidt gejsten til min træning. Jeg tog afsted som jeg plejede, men havde ikke den samme motivation og følte at jeg stod i stampe.

Ud over det havde jeg en smertende skulder efter nogle faldepisoder, som jeg faktisk troede jeg bare skulle lære at leve med.

Jeg så en plakat i Loop træningscenter fra Wholebodychallenge og legede lidt med tanken om at tage et forløb på 10 gange.

Mit mål med dette var et håb om at få en smertefri skulder, få noget motivation tilbage til min træning, få mine tal forbedret og få mere energi.

Jeg er blevet trænet godt og grundigt igennem af Flemming som i starten havde meget fokus på min skulder og det lykkedes for ham/os faktisk at gøre mig smertefri efter 3 gange.

Flemming har givet mange forskellige øvelser, metoder og en bunke motivation.

Jeg har bevist over for mig selv, at jeg kan meget mere end jeg selv tror, og jeg er meget stærkere end jeg vidste.

Disse 10 timers træning med Flemming fordelt på 1 time om ugen, har givet mig så meget mere end jeg har turde håbe på.

- Jeg er blevet smertefri i skulderen
- Jeg har tabt en del cm
- Jeg er blevet strammet op
- Jeg har fået en bedre holdning
- Jeg er blevet stærkere
- Jeg har fået bedre kondition
- Jeg har fået motivation og gejsten tilbage i min træning
- Meget mere energi

 

Jeg kan på det kraftigste anbefale Wholebodychallenge til alle – både folk med smerter, folk der skal tabe sig eller hvis man skal have et nyt pust i sin træning.

 

// Henriette Voigt

Tak til Henriette

Vi takker Henriette for højt humør og et godt træningsengagement!