Vi giver her vores svar på de spørgsmål, du bør stille til en personlig træner. Her henviser vi til en velskrevet artikel fra www.fitnews.dk "10 ting der er værd at undersøge, før du får dig en personlig træner"
1. Hvilke resultater kan jeg realistisk forvente at opnå?

Den indledende samtale med din Personlige træner bør være gratis, hvor du på baggrund af den Personlige Træners vurdering fortæller, hvilke resultater du forventer at opnå i forløbet og finde ud af, om det er realistisk.

Den indledende samtale er gratis. Det er her, hvor du fortæller os dine forventninger, vi stiller dig en masse indledende spørgsmål, og du afsluttende beslutter dig for, om du vil anvende os som din Personlige træner.2. Hvor lang tid skal der gå, inden jeg kan se eller mærke resultater?

Når du og din Personlige træner er blevet enige om en realistisk målsætning, er næste skridt at finde ud af, hvor lang tid din forandring skal tage.

Hvis den Personlige træner nægter at give dig en tidshorisont på din målsætning, så se dig om efter en anden. Vil du nå dit mål, skal du arbejde dig opad trin for trin og sætte dig et delmål og en tidsramme for hvert trin. Disse trin skal din Personlige træner kunne overskue for dig.

Vi sætter sikkerheden højest. Derfor vil vi heller ikke forcere dine resultater på bekostning af, hvad vi mener er sikker træning. Vær dog ikke i tvivl om at dine resultater nok skal komme. Vi anvender en række tests, der alle er med til at vise din fremgang - alt efter hvilket mål du har. Vi tager små, overskuelige delmål indenfor korte tidsperioder, således der altid er noget at træne imod. Sådan så du kan fastholde overblikket og ikke mister pusten.3. Træner du andre på nuværende tidspunkt, der er på samme stadie som mig, som jeg kan snakke med?

Hvis en Personlig træner er vant til at arbejde med din type målsætning og tidligere har opnået gode resultater, vil han eller hun sikkert gerne lade dig snakke med andre af sine kunder. Omvendt kan det være, at du skulle finde dig en anden Personlig træner, hvis han/hun ikke kan dokumentere succesfulde resultater.

Selvfølgelig må du komme i kontakt med andre, vi har trænet. Du kan også gå ind på vores facebook side og spørge dem, der følger os.

Ligeledes kan du læse nogle af vores inspirationshistorier. Inspirationshistorier. God læsning!4. Hvad er prisen?

De fleste Personlige trænere koster mellem 350-700 kroner. Spørg endelig ind til, hvad du får for pengene, hvis du synes, at timeprisen virker urimelig høj. Nogle Personlige trænere er hver eneste krone værd, og de kan også dokumentere det. Aftal at betale højst en måned forud, hvis du føler dig presset til at betale mere end det, så se dig om efter en anden. Der er ingen grund til at stavnsbinde dig. Er du stadig tilfreds med din personlige træner efter en måned, kan I jo bare aftale et nyt forløb til den tid.

Vi tager 500 kroner pr. træningssession (45-75 minutter). Derudover betaler du intet på forskud. Du betaler kun for det produkt, du allerede har fået. Og ja - vi er alle pengene værd! Bare spørg de tidligere klienter, vi har haft igennem samme proces, som du skal!5. Hvor ofte skal vi mødes?

Lad dig ikke presse ud I, at I skal mødes 3-4 gange om ugen, hvis du har det fint med at træne på egen hånd. Faktisk er der slet ikke nogen grund til at have din Personlige træner med til hver træningsgang. 1-2 gange om ugen er nok. Du skal have noget back up til at nå dit mål – ikke giftes med træneren.

Antallet af træningstimer er helt op til dig. Hvis du bare skal bruge en træningsplan og et par timer med undervisning i teknik - så er det, det du skal have. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig så meget, som du har behov for. At have en Personlig træner ved siden af imens du træner, kan være det skub, du mangler for at holde motivationen.
6. Kan jeg få en fremadskridende træningsplan på skrift?

En nedskrevet handlingsplan gør det muligt for dig at studere det forløb, du skal igennem og forberede dig på det kommende forløb og de kommende træninger. Samtidig bliver selve forløbet mere konkret, og du kan så at sige følge med i din udvikling på papir. For mange bliver forløbet også meget mere bindende, når det er skrevet ned. Hvis din Personlige træner ikke synes, at det er nødvendigt at involvere dig konkret i forløbet forud for, så er du nok bedre tjent med en anden. Det er sandsynligvis et tegn på, at han eller hun ikke selv har overblik over forløbet, og det er jo sådan set noget af det, du betaler for.

Du får en træningsplan på skrift fra første træningstime. Den vil ca. være af en måneds varighed. I løbet af træningens fremskreden tilpasser vi træningen, således den er varieret og tilpasset dine behov. Derfor skal den heller ikke være længere end en måned ad gangen.7. Kan jeg få en kostplan på skrift?

Kost og træning hører sammen. Så din Personlige træner skal kunne tænke de to ting sammen i forløbet. Kostplanen skal indeholde en oversigt over, hvilke måltider du skal spise i løbet af en dag, samt et overslag over hvor meget du skal spise. Og hvordan du skal sammensætte din kost for at få det optimale ud af din træning og bibeholde et godt energiniveau dagen igennem. Din træningssucces afhænger lige så meget af det, du gør uden for centerets fire vægge, som det du gør indenfor.

Vi udfører ikke kostplaner - vi laver kostvejledning til din hverdag og i forhold til dit træningsmål! Vi har i mange år lavet kostplaner til folk - men vores erfaring viser, at 90 % ikke følger den grundigt alligevel. Du har endnu bedre udbytte af at blive vejledt i korrekte spisevaner og så selv være med til at gå på opdagelse i din madlavning. Vi skal nok hjælpe dig og vi skal nok nå målet!8. Hvilken uddannelse og hvilke resultater kan du dokumentere?

En Personlig træner er ikke en beskyttet titel. Derfor kan alle og enhver benytte sig af navnet uden at have den rette uddannelse og baggrund. Når du vælger en Personlig træner, er det, fordi du vil have professionel vejledning. Derfor har du krav på at vide, hvilke kvalifikationer og resultater din Personlige træner har opnået.

Vores uddannelse er både af høj kvalitet og dokumenteret - ligeledes er vi selv aktive idrætsudøvere, indenfor alt hvad vi træner dig i. Du kan læse mere om dine trænere her på siden: Trænere og du kan læse om uddannelsen til Militær Fysisk Træner her: Militær Fysisk Træner uddannelsen


9. Står træningscenteret inde for dig?

De fleste Personlige Trænere er tilknyttet et center på en eller anden måde. Derfor kan det være en god idé at tjekke med den ansvarlige i centreret, om de kan stå inde for den pågældende træner.

Vi er de eneste Personlige Trænere tilknyttet hele to centre i Odense! LOOP Odense og Fitness4You Odense. Derudover kan vi komme til dig i dit hjem eller dit lokalområde. Det vil sige i naturen, i din lejlighed eller ude i din have. Du kan udføre dine daglige 20 minutters træning direkte på stuegulvet og spare både tid og penge på et center!10. Passer kemien?

For at få et positivt og produktivt forløb er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder. Her spiller personligheden ind. Uanset hvor erfaren og hvor gode resultater den Personlige træner har, betyder det ingenting, hvis du ikke føler dig godt tilpas sammen med vedkommende. I behøver ikke at være slyngveninder, men din Personlige træner skal give dig lyst til at yde dit bedste. Kemi kan man ikke spørge sig til, men mærk efter, hvordan du har det efter det første møde. Har du lyst til at komme i gang med det samme, eller har du dine forbehold, selv om træneren virker kompetent? Hvis det er det sidste, så er det nok en god idé at finde en anden.

Det her spørgsmål kan vi selvfølgelig ikke besvare. Det finder vi ud af, når vi mødes :)


Lad os hjælpe dig!

Her kan du se de muligheder for hjælp hos Odense Funktionel Træning!

Vores trænere er uddannede Fysioterapeuter og/eller Militære Fysiske Trænere.
Vi er eksperter i at hjælpe med til dit livs form, dine mål eller til at komme af med dine smerter i hverdagen!

FYSIOTERAPI

330,- kr. DKK

pr. 1/2 time

* 500,- DKK for førstegangs konsultation af 45 min.
Kan efterfølgende anvendes som Funktionel Fysioterapi af 60 min varighed med fokus på både behandling og træning til 600,- DKK.
Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
Tilskud fra din Sundhedsforsikring
Vi er uddannede og dygtige fysioterapeuter og rigtig dygtige til at få dig tilbage på benene igen! Tapening, Ultralyd, Sportsmassage og genoptræning af alle former for skader. Book din tid hos en terapeut idag og få en tid hurtigst muligt!

SAMMEN-HOLD - LIGHT

699,- kr. DKK

pr. måned

1 times ugentlig Personlig Træning
Maks. 10 deltagere på dit hold
Fuldt træningsprogram til resten af ugens træning
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
På vores Sammen-Hold Light får du 1 ugentlig Personlig Træning og fuldt medlemskab for kun 699,-. Det er for dig, som vil rykke din træning, men kun kan finde en fast tid om ugen til at træne i.
Fysioterapeuten styrer træningen, holder dig skadesfri og sikrer den bedste træning til dig hver uge!

Selv Træning

279,- kr. DKK

pr. måned

Selvtræning i Odenses fedeste Fysioterapi
Fri deltagelse på alle åbne hold
Fri adgang til Open Gym fra
05.00 - 22.00 alle dage


* Alle medlemskaber har et oprettelsesgebyr på 199,-

OFT-MAMA HOLD

699,- kr. DKK

pr. måned

1 times ugentlig Personlig Træning
Maks. 6 deltagere på dit hold
Fuldt træningsprogram til resten af ugens træning
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
MAMA-hold er til dig, der er gravid eller har født. Du får 1 ugentlig Personlige Træning og fuldt medlemskab for kun 699,-. Her fokuseres på at få den stærkste Mor-krop, med træning af hele kroppen og ekstra fokus på bækkenbunden. Og så må du selvfølgelig tage din dejlige datter/søn med til alle træninger i indendørs hal!

SAMMEN-HOLD

1299,- kr. DKK

pr. måned

2 x 60 minutters ugentlig Personlig Træning
Maks. 10 deltagere på dit hold
Adgang til online Sammen-Holds gruppe
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
På vores Sammen-Hold får du 2 ugentlige Personlige Træninger og fuldt medlemskab for kun 999,-. Det er for dig, som vil have de bedste, mest sikre og effektive resultater - hurtigst muligt!

Den Personlige Træner styrer træningen, holder dig skadesfri og sikrer den bedste træning til dig hver uge!
OBS. Lukket for tilmelding - Se Sammen-Hold Light eller kontakt os og hør om venteliste

PT MEDLEMSKAB

499,- kr. DKK

pr. måned

Medlemskabet der giver dig de bedste resultater under én til én træning med terapeut!
1 x månedlig Personlig Træning
Mulighed for yderligere Personlig Træning og behandling med 20 % rabat.
Træningsprogram og mail/telefon korrespondance med terapeut*
Fuld adgang til vores åbne hold og adgang til træningscenter fra 05.00 til 22.00 alle dage
Med en Personlig Træner slipper du for at begå fejl og er sikre hænder

Det er her, hvor du virkelig kan se resultater, hurtigst muligt, og opnå dit livs form!

* Mulighed for rabat på avanceret programlægning.
OBS. Lukket for tilmelding - Se Sammen-Hold Light eller kontakt os og hør om venteliste
MASSAGE

330,- kr. DKK

pr. 30 min

Skadesforebyggende og muskelafslappende
Slip af med spændingshovedpine
Din krop er i de bedste hænder! Din massør er uddannet igennem Fysioterapeutuddannelsen og har derved dybdegående kendskab til kroppens anatomi og stor erfaring med massage!

Massagen anvendes typisk til overanstrengt muskulatur efter hård træning eller ved muskelspændinger fra hverdagens strabadser!