Min baggrund for personlig træning tog sine spæde skridt tilbage i 2008, hvor jeg stiftede bekendtsskab med idrættens verden på et langt højere niveau end før. Et konkurrencegen lå gemt og blev vækket til live, da jeg løb mit første maraton og efterfølgende begyndte at dyrke Militær Femkamp på højt plan. Elitesportens verden havde åbnet sine døre for mig.

Min umådelige lyst til at udforske forskellige idrætter og lære træningsteorien bag er kun blevet større med årene som Militær Fysisk Træner, niveau 3, i hæren.


Om du er elite, almen eller hygge motionist, om du har god træningsbaggrund eller aldrig har trænet før, om du er ung eller pensionist - så har jeg arbejdet og trænet med folk på dit niveau. Jeg sætter en dyd i, at du når dine mål gennem en sikker progressiv træning tilpasset dig og dit udgangspunkt.


Min erfaring som træner og underviser i Forsvaret har rustet mig og udvidet mit indblik i forskellige menneskers syn på træning og udvikling af egen krop. At hjælpe den enkelte med at finde motivationen, og guide dem til at tage de nødvendige skridt i den rigtige retning, er alfa-omega for at nå de mål, man sætter sig. Ikke kun i forhold til træning, men også i livet.

Som sergent og oversergent i Forsvaret, har jeg udviklet min egen undervisningserfaring betydeligt, både inden for de mange taktiske og militære fag, men bestemt også indenfor fysisk træning af militært personel. I 2010 fik jeg ansvaret for dagligdagens træning i den militære uddannelse på kompagni- og bataljons niveau, hvilket betyder op til 100 soldater.

Dagligdagen som Militær Fysisk Træner var for mig meget alsidig. De sidste 4 år i stående styrke brugte jeg primært på træning af soldater, både personlig- og enhedsundervisning. Her var en god fordeling af både teori og praksis, hvor jeg underviste soldaterne i træningsteori for styrke, kredsløb, kost, funktionel og mikrotrænings koncepter. Herudover underviste jeg soldaterne i praktiske træningsprincipper, orienteringsløb og nærkamp.

Min erfaring fra træningen af professionelle soldater, samt min tid, hvor jeg har været med til at uddanne andre militær fysiske trænere, har givet mig et stort arsenal af værktøjer, der bestemt kan tilpasses DIG og DINE mål!

I min stræben efter ny viden har jeg som træner og person en umættelig lyst til konstant at udvikle mig gennem videreuddannelse. Forsvaret har givet mig en af verdens førende uddannelser indenfor funktionel træningsterori og praksis.

Da jeg ikke havde mulighed for at uddanne mig på højere niveau indenfor Forsvaret, har jeg siden valgt at forfølge en ny profesion som fysioterapeut. Igennem uddannelsen til fysioterapeut, har jeg fået en anden vinkel på træning, og specielt indenfor skades- og genoptrænings teori og praksis.

Under uddannelsen blev jeg hurtigt tilknyttet som behandler ved Marienlyst boldklubs elite volleyball hold, der er et af skandinaviens tophold. Her har jeg haft fri mulighed for at udvikle og afprøve den lærte teori i praksis på nogle af skandinaviens absolut største talenter.

Jeg er ligeledes familiefar, og har herigennem fået en helt anden tilgang til de pædagogiske overvejelser, der omhandler indlæring og mestring af nye evner, end jeg havde før.

I min fritid elsker jeg at være aktiv. Mine store interesser er styrketræning, kite-surfing, orienteringsløb, mountainbike, terrænløb, rapelling, bølgesurfing og selvfølgelig den militære forhindringbane.

Vi, i Odense Funktionel Træning, ser meget frem til det kommende træningsforløb, hvor DIT behov og udgangspunkt bliver sat i fokus!
Blå bog:

Værnepligten: 2008 Februar - Maj
Hærens Sergentskole (Sergentelev) - 2008 Maj - Oktober
Sergent: 2008 Oktober - 2012
Oversergent: 2012 - nu
Tilknyttet MB Elite Volleyball hold som behandler: 2015 - nu
Fysioterapeutuddannelsen: Februar 2015 - 2018

Idrætsuddannelser:

Militær Fysisk Træner I: 2009
Militær Fysisk Træner II: 2010
Militær Fysisk Træner III: 2011
Militær Nærkampskursus (Krav Maga): 2012
Training For Warriors (TFW) Level 1 Instructor: 2013
TRX Force Level 2 Instructor: 2014
Banelægger (orienteringsløb): 2014
Sportsskadekursus IRT 1: 2014
Kinesiotaping 1 + 2: 2015
Vi tilpasser træningen efter dine ønsker og med vores ekspertise - så du får de bedst mulige resultater på en sikker måde!


Lad os hjælpe dig!

Her kan du se de muligheder for hjælp hos Odense Funktionel Træning!

Vores trænere er uddannede Fysioterapeuter og/eller Militære Fysiske Trænere.
Vi er eksperter i at hjælpe med til dit livs form, dine mål eller til at komme af med dine smerter i hverdagen!

FYSIOTERAPI

330,- kr. DKK

pr. 1/2 time

* 500,- DKK for førstegangs konsultation af 45 min.
Kan efterfølgende anvendes som Funktionel Fysioterapi af 60 min varighed med fokus på både behandling og træning til 600,- DKK.
Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
Tilskud fra din Sundhedsforsikring
Vi er uddannede og dygtige fysioterapeuter og rigtig dygtige til at få dig tilbage på benene igen! Tapening, Ultralyd, Sportsmassage og genoptræning af alle former for skader. Book din tid hos en terapeut idag og få en tid hurtigst muligt!

SAMMEN-HOLD - LIGHT

699,- kr. DKK

pr. måned

1 times ugentlig Personlig Træning
Maks. 10 deltagere på dit hold
Fuldt træningsprogram til resten af ugens træning
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
På vores Sammen-Hold Light får du 1 ugentlig Personlig Træning og fuldt medlemskab for kun 699,-. Det er for dig, som vil rykke din træning, men kun kan finde en fast tid om ugen til at træne i.
Fysioterapeuten styrer træningen, holder dig skadesfri og sikrer den bedste træning til dig hver uge!

Selv Træning

279,- kr. DKK

pr. måned

Selvtræning i Odenses fedeste Fysioterapi
Fri deltagelse på alle åbne hold
Fri adgang til Open Gym fra
05.00 - 22.00 alle dage


* Alle medlemskaber har et oprettelsesgebyr på 199,-

OFT-MAMA HOLD

699,- kr. DKK

pr. måned

1 times ugentlig Personlig Træning
Maks. 6 deltagere på dit hold
Fuldt træningsprogram til resten af ugens træning
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
MAMA-hold er til dig, der er gravid eller har født. Du får 1 ugentlig Personlige Træning og fuldt medlemskab for kun 699,-. Her fokuseres på at få den stærkste Mor-krop, med træning af hele kroppen og ekstra fokus på bækkenbunden. Og så må du selvfølgelig tage din dejlige datter/søn med til alle træninger i indendørs hal!

SAMMEN-HOLD

1299,- kr. DKK

pr. måned

2 x 60 minutters ugentlig Personlig Træning
Maks. 10 deltagere på dit hold
Adgang til online Sammen-Holds gruppe
Personlig Træner og Terapeut til stede til hver træning
Fri adgang til centret fra
05.00 - 22.00 alle dage
Alle øvrige medlemsfordele
På vores Sammen-Hold får du 2 ugentlige Personlige Træninger og fuldt medlemskab for kun 999,-. Det er for dig, som vil have de bedste, mest sikre og effektive resultater - hurtigst muligt!

Den Personlige Træner styrer træningen, holder dig skadesfri og sikrer den bedste træning til dig hver uge!
OBS. Lukket for tilmelding - Se Sammen-Hold Light eller kontakt os og hør om venteliste

PT MEDLEMSKAB

499,- kr. DKK

pr. måned

Medlemskabet der giver dig de bedste resultater under én til én træning med terapeut!
1 x månedlig Personlig Træning
Mulighed for yderligere Personlig Træning og behandling med 20 % rabat.
Træningsprogram og mail/telefon korrespondance med terapeut*
Fuld adgang til vores åbne hold og adgang til træningscenter fra 05.00 til 22.00 alle dage
Med en Personlig Træner slipper du for at begå fejl og er sikre hænder

Det er her, hvor du virkelig kan se resultater, hurtigst muligt, og opnå dit livs form!

* Mulighed for rabat på avanceret programlægning.
OBS. Lukket for tilmelding - Se Sammen-Hold Light eller kontakt os og hør om venteliste
MASSAGE

330,- kr. DKK

pr. 30 min

Skadesforebyggende og muskelafslappende
Slip af med spændingshovedpine
Din krop er i de bedste hænder! Din massør er uddannet igennem Fysioterapeutuddannelsen og har derved dybdegående kendskab til kroppens anatomi og stor erfaring med massage!

Massagen anvendes typisk til overanstrengt muskulatur efter hård træning eller ved muskelspændinger fra hverdagens strabadser!